Waarom merinowol? Warme wollen pantoffels

Recensies

5
Woensdag besteld, vrijdag in huis! Altijd last van koude voeten, verschillende sloffen... - Lees verder

Wollen pantoffels van merinowol zijn een heerlijk warme en comfortabele keuze. Het is de dikste wol, waar geen ander materiaal tegenop kan. Schapenwollen sloffen van het Merino-schaap zijn lekker warm, bieden goede isolatie en uitstekende vochtregulatie. Het zijn slechts een paar van de voordelen van dit 100% natuurlijke product.

Superieure kwaliteit: 6 voordelen

We zetten de voordelen graag voor u op een rij, zodat u zelf kunt ontdekken waarom wollen pantoffels van merinowol een uitstekende keuze zijn:

Nooit meer koude voeten Heerlijk warme voeten met de wollen pantoffels van merinowol. Geen last meer van koude voeten, ook niet als de temperaturen in de wintermaanden flink omlaag gaan. De lange dunne wolhaartjes houden geen vocht vast, om dat sneller te laten verdampen en voor lekker warme voeten te zorgen.

 • Zelfreinigende wol
  De wollen pantoffels van merinowol zijn zelfreinigend. De wol stoot van zichzelf vuil en vet af, dankzij de aanwezige ‘lanoline’. Het is een natuurlijk vet in de wol, waardoor de sloffen zelfs bij intensief gebruik niet gaan stinken.
 • Natuurlijke huidverzorger
  Diezelfde lanoline in de wollen sloffen is een natuurlijke huidverzorger. Uw huid zal gladder en zachter aanvoelen dankzij de merinowol.
 • Duurzame wol
  De wollen haartjes van de merinowol zijn van nature elastisch en veerkracht. Ze slijten nauwelijks en gaan daardoor extra lang mee.
 • Onderhoudsvriendelijk
  De fijne structuur stoot bacteriën af, waardoor de wollen sloffen zeer onderhoudsvriendelijk zijn. U hoeft ze slechts bij hoge uitzondering te wassen.
 • Anti-allergisch
  Merinowol is van zichzelf anti-allergisch. Last van huidallergieën of andere huidafwijkingen? Geen probleem bij onze wollen sloffen.

Bovendien kan de energierekening omlaag, omdat de thermostaat dankzij onze merinowol sloffen een graadje lager kan.