• GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
 • GRATIS OMRUILEN
 • 100% MADE IN AUSTRALIË & NIEUW-ZEELAND
 • HANDGEMAAKT
 • ACHTERAF BETALEN MOGELIJK
Sluiten

RETOURNEREN & OMRUILEN

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN VOOR HET RETOURNEREN VAN MIJN ARTIKEL(EN)?

Toch niet helemaal tevreden?

Blijkt een product toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retourneren. Wel zo makkelijk! Heb je meerdere producten in één keer besteld? Dan begint de 14 dagen bedenktermijn te lopen na ontvangst van het laatste product. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je product te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen. 

Hoe kan ik een product retourneren?

Wil je een product naar ons retourneren? Geen probleem, stuur een mailtje naar [email protected]. Vermeld in je mail je bestelnummer en om welk product het gaat. Dan weten we dat we je retourzending binnenkort moeten verwerken. Het pakket kun je zelf retour sturen en afgeven bij een door jouw gekozen verzendlocatie. Deze informatie vind je ook terug in de mail. De verzendkosten van de retourzending komen voor je eigen rekening. We adviseren om altijd het verzendbewijs te bewaren totdat je retour door ons verwerkt is.

Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging. Wij storten het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, terug. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Stuur je enkel een deel van je bestelling naar ons terug? Dan worden de kosten voor de heenzending niet teruggestort.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Welk bedrag krijg ik terug na het retourneren?

  Wanneer je retourzending voldoet aan de gestelde voorwaarden, dan krijg je het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) van ons terug. Retourneer je een gedeelte van je bestelling en komt de waarde van je overgebleven bestelling ná het retourneren onder het gratis verzendbedrag van € 100,- uit? Dan worden verzendkosten in mindering gebracht op het door ons terug te betalen bedrag aan jou. 

 • Binnen welk termijn ontvang ik mijn terugbetaling?

  Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

 • Wat betekent herroepingsrecht?

  Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Ook kun je gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping (PDF), maar dit is niet verplicht. 

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als het product buiten de gestelde periode aan ons is geretourneerd, gaan wij niet over tot terugbetaling van het aankoopbedrag en blijft het product jouw eigendom.

 • Wat zijn de gevolgen van de herroeping?

  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen, nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

  Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal jou voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 • Kan ik mijn artikel(en) ruilen?

  Heb je iets bij Woollies gekocht en wil je het omruilen voor een andere maat? Geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG? VRAAG HET ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 9:00 uur tot 18:00 uur

Chat met een van onze medewerkers