Woollies, aangenaam!

Recensies

5
Ik heb ze voor mijn man gekocht voor in zijn werkschoenen. Hij heeft nu heerlijke warme... - Lees verder

De oorsprong van Woollies sloffen...

"Klanten vragen me vaak hoe ik op het idee ben gekomen om Nieuw-Zeelandse schapenwollen artikelen naar Nederland te halen. Het begon allemaal met een heerlijke vakantie in 2003. Familieleden waren zo enthousiast over de schapenwollen sloffen, die ik had meegenomen, dat het idee voor een webwinkel met pantoffels al snel was geboren."

Wat Woollies sloffen zo bijzonder maakt...

"Kijk, Woollies is uniek in Nederland. Ik laat de collectie van schapenwollen artikelen maken in Nieuw-Zeeland, waarna alles per schip naar Nederland wordt vervoerd. De verkoop verloopt rechtstreeks via de webwinkel. Daar zit dus niets of niemand tussen. Daarom kan ik ook eersteklas kwaliteit tegen zo'n aantrekkelijke prijs bieden."

Sloffen in alle soorten en maten...

"Ik heb een zeer uitgebreid assortiment. Naast schapenwollen dames- en herenpantoffels heb ik ook mutsen, inlegzolen, wanten, handschoenen en sokken. Alles is direct uit voorraad leverbaar en natuurlijk in alle gangbare maten. Wie vandaag een keuze maakt uit het assortiment, heeft Woollies binnen drie werkdagen na betaling in huis."

Sloffen: het perfecte cadeau-idee...

"Steeds meer Nederlanders ontdekken Woollies sloffen als het perfecte geschenk voor verjaardag of feestdag. De verrassing is des te groter als ik de verzending verzorg."

Ik wens u veel plezier met uw Woollies! Als u net zo enthousiast wordt als ik - en al die anderen die u voorgingen - wilt u nooit meer iets anders."

Cheers! (dat is Nieuw-Zeelands voor "dank u wel"), 

Reinier