Thuiswinkelwaarborg?

Recensies

5
Na 5 jaar waren mijn 1e paar Woollies toch echt 'op'. Had een ander paar (geen... - Lees verder

Woollies waarborg op alle schapenvacht artikelen uit de collectie!

Woollies streeft naar 100% tevreden klanten en daar ga ik ver in: persoonlijk contact, advies, ruilen of retourneren is altijd mogelijk en garantie in geval van een klacht.

Ik ben ervan overtuigd dat een tevreden klant, die dol is op zijn schapenwollen sloffen of pantoffels, de beste reclamestrategie is. En dat heeft zich bewezen. Niet voor niets bestaat mijn webwinkel in schapenvacht sloffen en pantoffels sinds 2006! Inmiddels zijn duizenden klanten enthousiast en tevreden over hun Woollies aankoop. Ze komen terug en delen spontaan hun enthousiaste recensies op de website of via Facebook: https://www.facebook.com/merinowoollies/. Mond-tot-mond reclame en mijn Woollies ambassadeurs zijn een belangrijke bijdrage aan mijn succes en daar ben ik erg zuinig op!

Het Thuiswinkel waarborg voor schapenvacht sloffen en pantoffels voegt daarom voor mij weinig toe. Ik sta voor vertrouwen en redelijkheid. Bovendien is lid worden van Thuiswinkelwaarborg een dure aangelegenheid met veel papieren rompslomp. Ik steek mijn tijd en geld liever in mijn klanten door hen zo goed mogelijk te informeren en topkwaliteit schapenwollen sloffen en pantoffels voor dames en heren uit Nieuw-Zeeland te bieden voor een redelijke prijs.

U kunt uiteraard altijd de algemene voorwaarden inzien - voor, tijdens en na het bestellen - en mocht u een vraag of opmerking hebben, dan hoor ik graag van u.

Cheers! (dat is Nieuw-Zeelands voor "dank u wel"), 

Reinier