Bezorgen

Recensies

5
Ben mijn thuiszorg enorm dankbaar, heb nu geen koude voeten meer. Ongelooflijk, dankzij... - Lees verder

Betrouwbare bezorging van uw schapenwollen dames en heren sloffen en pantoffels

Na ontvangst van uw betaling leveren wij binnen drie werkdagen uw pakketje aan een pakketbezorger. 

Leveringen in Nederland geschieden van dinsdag tot en met zaterdag. 90% van onze leveringen in Nederland zal de volgende dag bij u worden aangeboden. En wel tussen 9.00 uur en 21.30 uur (zakelijke wijken tot 17.00 uur). Wij kunnen helaas geen specifieke tijdsindicatie aangeven. Is de ontvanger op het tijdstip van aanbieding niet aanwezig, dan zal (doorgaans) de volgende dag het pakketje nogmaals worden aangeboden. Is er weer niemand aanwezig op het adres, dan wordt het pakketje naar het pakketservicepunt gebracht en krijgt de ontvanger hiervan bericht in de brievenbus dat de zending afgehaald dient te worden.

Procedure onbestelbare pakketjes

Zodra een onbestelbaar pakketje bij mij retour komt, ontvangt u hierover bericht. U kunt kiezen; óf u laat het pakketje nogmaals op hetzelfde adres afleveren, óf u geeft een nieuw adres door. Voor deze tweede verzending (naar welk adres dan ook in Nederland) geldt dat de bezorgkosten vooraf in rekening worden gebracht.

Let op: De extra verzendkosten voor het opnieuw verzenden van een onbestelbaar pakketje zijn voor uw rekening en dienen vooraf te zijn voldaan.

Cheers! (dat is Nieuw-Zeelands voor "dank u wel"), 

Reinier