WOOLLIES lanceert nieuwe webshop

WOOLLIES lanceert nieuwe webshop

Zo. Een nieuwe uitstraling voor de WOOLLIES webshop, dat werd wel eens tijd! Onze wat gedateerde webshop was hard toe aan een makeover. En we zijn grondig geweest: van huisstijl tot collectie, en van gebruiksvriendelijkheid tot bereikbaarheid hebben we grote stappen gemaakt. Daar zijn we apetrots op, en we vertellen je graag wat dit voor jou betekent!

Nieuwe webshop, nieuwe collectie

Bij het vernieuwen van de webshop hebben we onze collectie van sheepskin en merinowollen producten flink uitgebreid. Natuurlijk vind je nog de klassiekers die je kent van WOOLLIES. Maar daarnaast is de collectie uitgebreid met sokken, boots en slippers die een heel eigen karakter hebben. Waterbestendige Oilskin Surf Boots, Outback Boots in westernstijl, laarzen met opvallende bont-accenten, fluffy instappers voor dames, heren en kinderen… je krijgt er nog keuzestress van!  

Ook zijn er veel meer kleuren beschikbaar voor de meeste producten. Niet alleen tijdloos kastanjebruin en zwart, maar ook eigenzinnige kleuren als roze, olijfgroen en lila sieren nu de collectie. Wat niet veranderd is aan de collectie? De hoge kwaliteit. Onze eerlijke, premium producten van pure sheepskin en merinowol worden nog steeds 100% met zorg handgemaakt in Australië. Dat is wat WOOLLIES uniek maakt.

Wat is er nog meer nieuw?

Naast het flink uitbreiden van onze collectie is er nog de makeover van de webshop, waar jij profijt van hebt tijdens het shoppen. Dit hebben we verbeterd:

  • Ons logo en de huisstijl. Die passen nu precies bij wie we zijn en waar we voor staan: no-nonsense, klantvriendelijkheid en oprechtheid.
  • De productnamen. De roots van WOOLLIES liggen in Australië en Nieuw-Zeeland, en de nieuwe productnamen refereren daarom aan de cultuur Down Under. In de uitgebreide productomschrijvingen vertellen we je daar meer over. Weet jij wat een Jackaroo is?
  • Gebruiksvriendelijkheid. De webshop is overzichtelijker, makkelijker te navigeren en biedt veel meer informatie die jou helpt je keuze te maken. Bijvoorbeeld maattabellen, onderhoudadvies en levertijd.
  • Bereikbaarheid. Naast bellen en mailen kun je nu direct met ons chatten. Superhandig om direct al je vragen te beantwoorden! Weet je niet of een laars of pantoffel past bij jou? Kom je er niet helemaal uit met de maat? Dan helpen wij je direct op weg!

Ontdek zelf de voordelen van de nieuwe WOOLLIES webshop, en natuurlijk de uitgebreide collectie vol kleurrijke sheepskin boots!