Nieuw-Zeeland links

Recensies

5
Ik heb ze voor mijn man gekocht voor in zijn werkschoenen. Hij heeft nu heerlijke warme... - Lees verder

Hier kan uw link staan, mits uw website direct gerelateerd is aan Nieuw-Zeelands producten, informatie, reizen etc.

Mail uw aanvraag naar [email protected]

www.nieuw-zeeland.nl

Wil jij alles weten over Nieuw-Zeeland? Het online reismagazine Nieuw-Zeeland.nl biedt kwalitatieve informatie over de bezienswaardigheden, activiteiten en achtergronden van het land van de Kiwi's. Ben je op zoek naar praktische informatie, highlights, het laatste nieuws, leuke prijsvragen of interessante kortingen? Ga naar Nieuw-Zeeland.nl.


www.matariki.nl

Galerie Matariki, het adres in Nederland voor Maori kunst en vakwerk uit Nieuw Zeeland: schilderijen, hoogwaardige prints, houtsnijwerk, weefwerk
van vlas, symbolische sieraden van NZ Jade, Been en Pacifische schelpen geschenkartikelen en accessoires waaronder prachtige met de hand geweven Maori capes, shawls en wraps van Merino en NZ wol. Alles wordt direct geimporteerd uit Nieuw Zeeland en u kunt alle kunstwerken, kunstvoorwerpen en artikelen bekijken op de uitgebreide website maar ook in de diverse exposities van Galerie Matariki.


www.adventurewinetrading.nl

Specialist in in Nieuw Zeelandse Estate Wijnen, Single Malt Whisky, Eau de vie en pure Mineral Water.


www.manuka-huidverzorging.nl 

Manuka huidverzorgingsproducten is specialist op het gebied van de Nieuw Zeelandse Active Manuka Honey UMF® en East Cape Manuka Oil. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardig kwalitatieve huidverzorgingsproducten van 'the Honey Collection'. De verzorgingslijn is uniek van samenstelling, vrij van synthetische toevoegingen en natuurlijk dierproefvrij.