Ontdek de nieuwe WOOLLIES collectie

De nieuwe collectie van WOOLLIES

Je hebt het vast al gezien: de WOOLLIES webshop is vernieuwd! En bij de nieuwe, moderne look hoort ook een nieuwe, moderne collectie met nieuwe namen. je vindt dus niet alleen de vertrouwde sheepskin classics, maar ook eigentijdse modellen, verrassende kleuren en merinowollen accessoires in ons assortiment. Ontdek de nieuwe collectie van WOOLLIES!

Nieuwe namen, nieuwe modellen

Natuurlijk vind je nog de klassiekers die je kent van WOOLLIES in onze webshop. Maar let op: we hebben ook de namen van onze producten een makeover gegeven. De roots van WOOLLIES liggen namelijk in Australië en Nieuw-Zeeland, en de nieuwe productnamen roepen daarom beelden op van Down Under. In dit overzicht zie je welke vertrouwde sheepskin producten onder welke naam verder gaan:

De nieuwe aanwinsten in onze collectie wisselen af tussen variaties op  klassiekers, eigenzinnige modellen boots en slippers en kleurrijke sokken:


Nieuwe kleuren

Naast nieuwe modellen kun je nu ook kiezen uit sheepskin en merinowollen producten in nieuwe kleuren. De keuze uit maar liefst 12 kleuren zorgen ervoor dat er altijd een WOOLLIES in jouw smaak is! Bijvoorbeeld tijdloos kastanjebruin, zwart en grijs, maar ook blauw, rood en dieppaars. Extra leuk: zowel het leer als de schapenvacht hebben dezelfde rijke kleur. Welke kleuren per product beschikbaar zijn? Dat zie je bij iedere productomschrijving in de webshop. Wel zo handig!

Voor zowel de klassiekers als alle nieuwe modellen, in alle kleuren van de regenboog, geldt: 100% handgemaakt in Australië. Wat je ook bestelt: de hoge kwaliteit, natuurlijke materialen en het vakmanschap blijven hetzelfde als je gewend bent. Waar wacht je nog op? Ontdek de nieuwe collectie van WOOLLIES snel!