Merinowol uit Nieuw-Zeeland

Recensies

5
Na 5 jaar waren mijn 1e paar Woollies toch echt 'op'. Had een ander paar (geen... - Lees verder

Nieuw-Zeeland is het land van de merinowol. Het land bestaat uit het Noorder- en Zuidzee-eiland, net als een aantal kleinere eilanden. De naam in Maori is ‘Aotearoa’, die zich vrij laat vertalen als ‘land van de lange witte wolk’. En dat is een mooie verwijzing naar de heerlijk warme wol die er vandaan komt, goed geschikt voor pantoffels en fijne sloffen.

Nieuw-Zeeland: land van de lange witte wolk

Nieuw-Zeeland is het land van de lange witte wolk en daarmee de producent van heerlijk zachte producten voor aan uw voeten. Dat ontdekken de miljoenen toeristen die jaarlijks het land bezoeken en ook in Europa weten we het land hiervoor steeds beter te vinden.

De nationale parken, prachtige onbewoonde eilanden en natuurlijk de traditionele Maori maken het een prachtig land waar van alles te ontdekken valt. In combinatie met de warme wol van de Merino is het een paradijs voor iedereen die houdt van fijne en comfortabele stoffen in schoenen en sloffen.

Merino: warme wol

Nieuw-Zeeland kent meer schapen dan mensen en is daarmee de absolute specialist op het gebied van wol. De koning van de schapen is de Merino, omdat de wol de beste kwaliteit oplevert.

Een paar schapenwollen sloffen of pantoffels van merinowol is een heerlijk comfortabele keuze om nooit meer last te hebben van koude voeten. En dankzij Woollies kunt u die ook gewoon in Nederland bestellen.