Bestellen

Recensies

4
Ik werd opgebeld door Anne-Marie om te overleggen over de juiste maat. Goede service, er... - Lees verder

In Nederland en België online schapenvacht pantoffels en sloffen bestellen voor dames en heren

Alle in deze website genoemde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en verzendkosten naar een adres in Nederland. Voor het verzenden van een bestelling naar België wordt een toeslag van € 8,50 in rekening gebracht. Woollies is verplicht Nederlandse BTW aan haar klanten door te berekenen. De uiteindelijke factuurprijs is dan ook inclusief BTW.

Procedure onvolledig ingevulde bestelformulieren

Als een bestelformulier niet volledig is ingevuld, neem ik telefonisch contact met u op. Bent u telefonisch niet bereikbaar, dan breng ik u via de e-mail op de hoogte van het probleem. Krijg ik geen reactie vóór het tijdstip dat in de e-mail vermeld staat, dan ben ik genoodzaakt om de behandling van uw bestelling uit te stellen. IK ga pas tot verzending over na ontvangst van uw (aanvullende) instructies.

Procedure uitverkochte artikelen

Wanneer u een artikel heeft besteld dat onverhoopt is uitverkocht, neem ik contact met u op om een alternatief artikel voor te stellen. Indien ik er niet in slaag om u te bereiken, dan probeer ik het later opnieuw om contact met u op te nemen. Ik pak de bestelling weer op, als ik contact met u heb gehad.

Let op: Woollies is niet verantwoordelijk voor het niet tijdig intern doorsturen van pakketjes binnen bijvoorbeeld grote bedrijven, instellingen etc. en voor onderlinge afspraken tussen bezorgdienst en de ontvanger!

Cheers! (dat is Nieuw-Zeelands voor "dank u wel"), 

Reinier